Inchiriere dezumidificator pentru uscarea rapida a constructiilor noi sau inundate

admin / October 18, 2013 / Comments Off

uscare inundatieEvenimente neprevazute pot duce la afectarea calitatii aerului printr-o umiditate excesiva ce poate pune in pericol rezistenta cladirii, bunurile din cladire si chiar sanatatea persoanelor ce isi desfasoara activitatea in acel loc. Fie ca este vorba de precipitatii abundente prelungite, deteriorari ale acoperisului sau infiltratii de apa de la o teava sparta, pana la remedierea cauzelor, este nevoie de o uscare rapida si mentinerea gradului de uimiditate in parametrii normali. Sau, dimpotriva, aerul poate fi prea uscat datorita temperaturilor prea ridicate ori foarte incarcat datorita lipsei unei ventilatii eficiente.

O solutie rapida si avantajoasa din punct de vedere al costurilor este inchiriererea unui dezumidificator profesional care sa readuca umiditatea aerului in parametrii normali.

     Oferim solutii avantajoase pentru situatii de urgenta: inchirierea echipamentelor care controleaza umiditatea si imbunatatesc calitatea aerului, indiferent cat este de voluminoasa incaperea.

In functie de situatia aparuta , puteti inchiria acele aparate care sa raspunda nevoilor dumneavoastra fara a fi nevoie sa investiti in ahizitionarea lor pentru utilizarea pe termen scurt: un dezumidificator robust cum este TTK 170 cu o capacitate de colectare a pana la 50 de litri de apa in 24 de ore, in functie de temperatura ambientala mai ales in timpul ierni, pentru o functionare eficienta a dezumidificatorului oferim si aeroterme electrice sau tunuri de caldura care ajuta la o uscare rapida si in profunzime a constructiei.

     Aparatele de dezumidificare pe care le punem la dispozitie pot face faca oricarei provocari reusind sa ajute la o uscare rapida a peretilor, gletului, tencuielilor sau obiectelor dintr-o incapere si sa colecteze din aer chiar si pana la 120l apa pe zi, intr-un regim de lucru intens.

Pot fi folosite cu succes in incaperi mari, hale industriale, depozite sau subsoluri in care nu exista o ventilatie foarte buna si nu puteti astepta pana la o uscare naturala a aerului, peretilor, obiectelor afectate de umiditate.

     Dezumidificatoarele profesionale pentru uscarea constructiilor sunt extrem de eficiente daca aveti de efectuat o lucrare de reparatie a unei zidarii in timpul iernii sau vreti sa va asigurati ca o sapa sau un gled sunt uscate inainte de a monta un parchet sau aplica vopseaua finala. Pentru astfel de lucrari ocazionale,  puteti apela la serviciile noastre de inchiriere de echipamente.