Dezumidificatorul – un aer mai bun pentru tine si familia ta

admin / March 6, 2011

Dezumidificator TTK90EEste mult mai simplu decat iti inchipuiai sa imbunatatesti calitatea aerului pe care il respiri in locuinta ta.

O umiditate excesiva are numeroase efecte negative, de la afectarea sanatatii pana la deteriorarea obiectelor din casa.

 

Un dezumidificator rezolva aceasta problema extrem de simplu:

  • Readuce umiditatea din locuinta in parametrii normali.
  • Reduce si chiar elimina riscul de aparitie a mucegaiului.
  • Protejeaza mobila si hainele din garderoba care sunt afectate de o umiditate excesiva.
  • Protejeaza parchetul, peretii si instalatia electrica care pot fi afectate de umiditate.
  • Elimina praful din aer prin recircularea acestuia si trecerea prin filtrele sale.
  • Ajuta la pastrarea in conditii bune a alimentelor in debarale sau beciuri.

 

Ce inseamna un dezumidificator? Este un echipament special conceput pentru a circula aerul dintr-o incapere si care printr-un sistem specific, in special prin condens, absoarbe apa si elimina aerul inapoi in incapere. Cum aerul preia umiditatea din obiectele din jur, o recirculare continua absoarbe, prin consecinta, apa din pereti, tavan, mobila afectata de umezeala sau orice alt obiect din incapere.

Dezumidificatoarele sunt in general echipate cu senzori care opresc functionarea acestuia la umplerea recipientului destinat colectarii de apa, asta daca nu este conectat direct la canalizare. De asemenea, cele mai multe dezumidificatoare dispun de filtre de aer retinand praful, mucegaiul sau alergenii existenti in aerul recirculat.

Pentru uz casnic poti apela la dezumidificatoarele casnice, extrem de simplu de folosit, usor de transportat si suficient de mici incat sa poata fi asezat in debarale, sifoniere, mansarde, beciuri sau alte incinte afectate de umiditate.

Pentru o umiditate excesiva sau daca se doreste o uscare rapida a unei zidarii, constructii sau pentru uscarea peretilor inainte de a te muta in casa noua, o solutie mai potrivita este un dezumidificator profesional care are o capacitate mai mare de absorbtie de apa din aer, chiar si de 150 litri/zi, si care poate lucra in regim continuu fara nici o problema.

Daca nu sunteti hotarat sau nu stiti exact ce echipament va poate ajuta, puteti contacta o firma de specialitate ce va poate oferi si varianta inchirieri unui echipament, in cazul in care sursa umiditatii excesive este temporara.

Pentru pret dezumidificator casnic sau profesional accesati magazinul nostru online www.alecoair.ro .